Bushcraft

De store naturområder med masser af shelterpladser og bålpladser er oplagte til Bushcraft. Der kan i området plukkes bær og findes en del del svampe, både almindelige og sjældne. Her på siden har vi samlet nogle stemningsbilleder fra Bushcraft.

Lejrpladsen lystbækgaard

Bushcraft består i sin enkelthed i at opholde sig i naturen med meget få redskaber og uden det overflod af materialer som man kan medbringe ved traditionel camping. At få et afbræk fra højhastigheden og bevæge sig ud i stilheden i naturen og bålets knitren. Der findes en del shelter pladser hvor det eneste du behøver medbringe er kniv og økse samt det mad du skal bruge og en sovepose.  Så er du godt på vej til en primitiv rolig oplevelse i naturen. Under linket natursider kan du finde den hjemmeside hvor du kan booke shelters i Danmark og også i området omkring Kronheden.

Netop fordybelse og afslappethed er der rig mulighed under bushcraft hvor formålet er fokus på enkelthed og at leve af, med og i naturen med de materialer og spiselige ting man kan finde i omgivelserne.

Bålpladsen

Bålpladsen filmes til DR Nyhederne

Træ til brænde
Bushcraft Camping
Bushcraft skånsom båltænding.
Ulfborggård Lejrlads
På pladserne er der brænde til rådighed
Bushcraft tænding af bål
Bushcraft ildtænding i dødt træ
Bushcraft basale værktøjer. Sav, Økse og Kniv.
Bushcraft Primitiv kaffebryg
Bushcraft kylling på pind
Bushcraft fire