Ulveundervisning


Kronheden.dk tilbyder i samarbejde med Ulvetracking Danmark forskellige guidede undervisningsture i området med ulvene i Stråsøkoblet. 

Uanset hvilken af turene du vælger får du helt unik chance for at opleve ulvene på nært hold og møde Ulvetracking Danmark, der som lokale i Stråsø området underviser i ulvenes adfærd og fortæller om deres erfaringer med mødet med Stråsøkoblet. Felturene afholdes i meget små grupper så alle får en grundig undervisning samt nærværende og personlig oplevelse af at have været med Ulvetracking Danmark i felten og tæt på ulvene. Grupperne er desuden små så vi ikke trykker naturen.

Vi har nogle forskellige feltture og det er muligt at kontakte os for private forløb.

Prisen er:
295,- /195,-  for 3 timers unik oplevelse pr person for eftermiddagsturen  (Børn mellem 12-18 år 195,-)
“Ulven” – Oplev Stråsøkoblet” 

Tilmelding og yderligere oplysninger kan du få ved at vælge en af nedenstående datoer og klikke på den.
Hvis du ønsker at deltage på en given dato, så skal du blot indtast dine oplysninger og tilmelde dig. Du modtager så mail med yderligere betalingsoplysninger og vilkår. Efter betaling modtager du en bekræftelse/kvittering pr mail.

På de forskellige ture fremvises ulvenes spor og spildprøver. Det er på dagen også muligt at få kigget på spor du eventuelt selv har fundet og medbringer.  Der gives vejledning i færdsel i naturen og der fortælles om lokal området. Derudover undervises der i grundsporing.

Ulvetracking Danmark er grundlagt på Kronheden.  De frivillige fra Ulvetracking Danmark er desuden landskendt for deres imponerende resultater med ulvesporing og har har haft samarbejde med flere danske og udenlandske universiteter gennem de sidste 5 år. Siden 2015 har Ulvetracking Danmark været en del af de frivillige under Statens Naturhistoriske Museum i København. Ulvetracking Danmark har igennem årene været den primære leverandør af spildprøver til DNA analyser på Dansk ulv. Du kan læse mere om dem og deres resultater her: www.ulvetracking.dk

Benyt dig af chancen for at opleve en hel eftermiddag med danske vilde ulve.

Tilmeld dig på en af disse nedenstående datoer.

En del af overskuddet går til drift, indkøb og udlån af vildtkameraer/udstyr til lodsejere og husdyrholdere baseret på Ulvetracking Danmarks frivillige arbejde som er non profit. Dette kan i læse mere om på Ulvetracking.dk

VI SES!

Dato/klokkeslæt Event
01/09/2019
14:00 - 17:00
"Ulven" - Oplev stråsøkoblet (295,-/195,-) 12 pladser
Kronheden I/S, Ulfborg