“Ulven” – Oplev stråsøkoblet (295,-/195,-) 3 pladser ledige

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 02/12/2018
14:00

Lokation
Kronheden I/S

Kategori


Ulvetur med Ulvetracking Danmark

Du får en helt unik chance for at møde Ulvetracking Danmark på nært hold, der som lokale i Stråsø området fortæller om deres erfaringer med Stråsøkoblet. Turen er i en lille gruppe så alle får en nærværende og personlig oplevelse af at have været med Ulvetracking Danmark i felten og tæt på ulvene.

Prisen er 295,- /195,-  for 3 timers unik oplevelse.

Tilmelding sker ved at vælge antal billetter på nedenstående formular. Indtast dine oplysninger og tilmeld dig.
Du modtager så mail med yderligere oplysninger.
(vær opmærksom på om du modtager mail, hvis ikke, så kontakt os på telefon, da vores mail er endt i dit spamfilter)

En del af overskuddet går til drift, indkøb og udlån af vildtkameraer/udstyr til lodsejere og husdyrholdere baseret på Ulvetracking Danmarks frivillige arbejde som er non profit. Dette kan i læse mere om på Ulvetracking.dk

Man registreres ved tilmeldingen og når du har betalt , modtager du en bekræftelsesmail og turen iværksættes når holdet er fyldt.

Der startes med et oplæg om ulve,færdsel i naturen og de lokales oplevelser formidles. Der fremvises helt unikke ulvefilm fra Stråsø området som ikke har været offentliggjort og der serveres  kaffe og kage. Ulvens spor og spildprøver fremvises. Det er på dagen også muligt at få kigget på spor du eventuelt selv har fundet og medbringer.  Der gives grundig vejledning i færdsel i naturen og efterfølgende tilbydes du en vandretur med en frivillig fra Ulvetracking Danmark.

Ulvetracking Danmark er grundlagt på Kronheden.  De frivillige fra Ulvetracking Danmark er desuden landskendt for deres imponerende resultater med ulvesporing og har har haft samarbejde med flere Danske og udenlandske universiteter gennem de sidste 5 år. Siden 2015 har Ulvetracking Danmark været en del af de frivillige under Statens Naturhistoriske Museum i København. Ulvetracking Danmark har igennem årene været den primære leverandør af spildprøver til DNA analyser på Dansk ulv.

Du har nu muligheden for at møde dem om høre deres erfaringer. Der bliver rigelig tid til spørgsmål af enhver art.  Ulvetracking Danmark afholder disse ture non- profit.
I kan læse mere om dem og deres resultater her: www.ulvetracking.dk

Benyt dig af chancen for at opleve en hel dag med danske vilde ulve.

Pris 295,- Voksne – Varighed 3 timer.   (Børn mellem 12 – 18 år / 195,- pr Barn / Noter i Mobilepay ved overførsel )

Vi glæder os til at se dig
(vi gør for en god ordens skyld opmærksom på at der kun afholdes tur når et hold er fyldt og at de pågældende datoer kun forventes afholdt ved fuldt hold. Såfremt holdet ikke blev fyldt, aflyses turen 7 dage før og så skal du tilmelde dig den næste passende dato)

Du modtager en mail med bekræftigelse af dato samt mødested efter din tilmelding og betaling.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.